Hilversum Alive 2018

Hilversum Alive 2018

Share

Vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli: Hilversum Alive 2018

Het zag er even somber uit maar kan gelukkig toch door gaan; Alive 2018. Dit jaar met vijf podia (Groest, Stationsplein, Marktplein, Kerkbrink en Keiplein) waarbij ieder podia rondom een muziekgenre geprogrammeerd en aangekleed wordt.

Daarnaast kent Alive dit jaar meer side events . Zo presenteren de ondernemers op de ’s Gravelandseweg en de Schoutenstraat zich tijdens de Parademarkt met kramen, ambachten, presentaties en vermaak. De Groest wordt omgetoverd tot een waar stormbaanparadijs onder begeleiding van ondermeer de scouting.

Kortom houd dat weekend de agenda leeg! Meer info op www.hilversumalive.nl

Wat kan je zoal verwachten:

 • Kerkbrink
  Een podium in Parade-achtige sfeer, waar naast muziek ook ruimte is voor cabaret met bijvoorbeeld The LSB Experience & Dolf Jansen, maar ook De Grote Karaoke Show en de eerste editie van de ‘OUTdoor INtro Kwis’
 • De Kei
  Het podium op het Keiplein zal ingericht zijn als bruin café en staat in het teken van Hollandse meezingers. Onder andere verzorgd door De Gooische Zangers en De Bolle Jan Show met o.a. Danny Froger.
 • Stationsplein
  Ook dit jaar een line-up zoals je dat gewend bent van het plein. De beste Rock & Alternative of the city! Met o.a. Green Lizard, Jaya The Cat & WANNABEASTAR
 • Marktplein
  Op het mooie nieuwe marktplein is ruimte om te dansen en dus ruimte voor spektakel. Hier zullen Sonny’s Inc., Fusebox Coverband en Starstruck in ieder geval het podium overnemen!
 • Groest
  Dit podium zal in het teken staan van de jeugd. Zij kunnen helemaal los met Vunzige Deuntjes en Bonte Avond!

Share