Centrum Hilversum Bidbook

Share

Centrum Hilversum presenteert “investeren in centrum Hilversum”

Stichting Centrum Hilversum heeft als onderdeel van de acquisitie van nieuwe ondernemers en investeerders in het centrum een bidbook ontwikkeld. Dit boek geeft een mooie indruk van de ontwikkeling van de afgelopen jaren. Naast prachtige beelden worden er cijfers over het marktgebied en bezoekerskenmerken in vermeld. Doel van boek is om makelaars, potentiële ondernemers, investeerders en vastgoedeigenaren goede informatie te leveren over de kansen en mogelijkheden die er zijn in het centrum om te ondernemen.

Het boek kan gebruikt worden door makelaars om potentiële huurders van nog beschikbare panden te informeren met facts and figures over Hilversum. Bestuurslid Marco van der Schoor: “Met mooie foto’s hebben we vooral de ontwikkeling van de afgelopen jaren willen weergeven. Dit gecombineerd met aantal interessante cijfers geeft landelijke en lokale retailers inzicht in de situatie in Hilversum en kan hen helpen met de keuze voor vestigen of investeren in het centrum van Hilversum”.

Wethouders Voorink en Jaeger zijn blij met het boek, Voorink hierover: “Als gemeente zijn we in 2015 gestart met het inventariseren van retailers die we graag in Hilversum gevestigd zien omdat ze aanvullend zijn op ons huidige aanbod. De stichting Centrum Hilversum heeft dit vorig jaar van ons overgenomen en komt nu met dit mooie verhaal over het centrum. Dat helpt ons om verder te werken aan een aantrekkelijk centrum voor alle Hilversummers en het Gooi”

Bekijk het bidbook ‘investeren in centrum Hilversum’ hieronder.

 

Share