maandag, maart 19, 2018
Voorontwerpbestemmingsplan Centrum

Voorontwerpbestemmingsplan Centrum

Share

Voorontwerpbestemmingsplan Centrum

Het voorontwerpbestemmingsplan Centrum is gereed voor inspraak. In dit nieuwe bestemmingsplan
zijn o.a. de nieuwste zaken op het gebied van horeca en detailhandel geregeld. Daarnaast bestemt het de bestaande situatie, dat wil zeggen dat dat gaat om een goede en eigentijdse regeling van de bestaande stedenbouwkundige en cultuurhistorische situatie.

Het voorontwerp is met name bedoeld om reacties te peilen en de inwoners en belanghebbende in een vroeg stadium te betrekken in de planvorming en zo te komen tot een beter bestemmingsplan met een breed draagvlak. Om dit bestemmingsplan aan u uit te leggen wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Inzien

Het voorontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt van vrijdag 6 oktober 2017 tot en met donderdag 16 november 2017 (zes weken) ter visie bij de Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. Het plan is bekend gemaakt in de Staatscourant. U kunt het plan ook in zien via de digitale burgerleeskamer op de website van de gemeente Hilversum.

Informatiebijeenkomst

Gedurende de ter visie legging wordt een ieder in de gelegenheid gesteld het plan in te zien en vragen hierover te stellen tijdens de informatiebijeenkomst op 16 oktober 18:30 -20:00 uur in de Burgerzaal, Dudokpark 1 te Hilversum

Share

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*