maandag, mei 21, 2018
Tentoonstelling Canon Zilveren Camera
Silver Camera Award.

Tentoonstelling Canon Zilveren Camera

Share

Tentoonstelling Canon Zilveren Camera in het museum en op straat

“Win een private dining in Museum Hilversum”

Museum Hilversum en de ondernemersverenigingen HavenVaart en Centrum nodigen iedereen uit om mee te doen met een fotowedstrijd! Het is een zoektocht naar de mooiste nieuwsfoto´s in de buitenexpositie van de Canon Zilveren Camera, of van een mooie situatie of een geweldig moment. Met de fotowedstrijd #MuseumHilversum word je uitgedaagd om Hilversum als het middelpunt van de Canon Zilveren Camera in beeld te brengen.

Op 3 februari vindt in Museum Hilversum de prijsuitreiking plaats van de meest prestigieuze prijs voor fotojournalistiek voor Nederlandse fotografen: De Canon Zilveren Camera. Aansluitend tot 26 maart worden de beste foto’s en fotoseries niet alleen getoond tijdens de expositie in het museum, maar ook op straat: in het centrum van Hilversum en de Havenstraat wordt een prachtige selectie van de uiteenlopende nieuwsfoto’s uitvergroot getoond in een buitenexpositie op bordbusters en in etalages van winkels. Het centrum van Hilversum staat dan voor bewoners en bezoekers geheel in het teken van de nieuwsfotografie.

Deelnemers kunnen hun foto’s plaatsen op Instagram, Twitter of Facebook o.v.v. #MuseumHilversum en maken dan kans op een private dining voor 4 personen.

Speciaal voor de centrumondernemers is er maandag 5 februari van 11.30 – 13.00 uur een gratis rondleiding en aansluitend een eenvoudige lunch in het Museum. Een leuke manier om deze unieke expositie als een van de eersten te bekijken!

Graag opgeven via https://ondernemers035.eventbrite.nl

Share

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*