maandag, maart 19, 2018
Naar een nieuw Stationsgebied

Naar een nieuw Stationsgebied

Share

De gemeente Hilversum wil het station en het centrum van Hilversum beter met elkaar verbinden en de bereikbaarheid vergroten; dat het een prettig gebied wordt om te verblijven en dat als je uit het station komt je je welkom voelt in Hilversum of het fijn vindt om thuis te komen.

Waarom wordt het stationsgebied opnieuw ingericht? Wat staat er al vast? Over welk gebied gaat het? Hoe ziet het proces eruit? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de lijst met veel gestelde vragen. Deze staat op www.hilversum.nl/stationsgebied

Op 12 januari heeft een 1e bijeenkomst plaatsgevonden. Met alle ideeën is de gemeente aan de slag gegaan met het concept stedenbouwkundig plan. Op dinsdag 7 maart is de 2e bijeenkomst over het Stationsgebied. De gemeente geeft u dan een terugkoppeling van de ingekomen reacties. Ook laat  de gemeente zien hoe ver ze is met het stedenbouwkundig plan. Het is nog niet af. Op een aantal zaken vraagt de gemeente nog om uw input. Lees hier meer over op Voor de kleine spoorbomen en de Koninginneweg worden extra bijeenkomsten georganiseerd. Lees hier meer over op de website van de gemeente.

De 2e bijeenkomst op dinsdag 7 maart is een inloopbijeenkomst. Je bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.30 uur in het Raadhuis.

Via het mailadres stationsgebied@hilversum.nl kun je je opgeven voor de digitale nieuwsbrief.

Share

Een reacti

 1. Daaf van Oudheusden

  Na het bijwonen van de informatiebijeenkomst op 12 januari heb ik de ontvangen en reeds beschikbare informatie nog eens doorgenomen. Ik ben een inwoner van Entrada.
  Wanneer op de Schapenkamo tweerichtingsverkeer komt, zal het in- en uitrijden van de parkeergarage van Entrada alleen maar lastiger en vertragender worden.
  Het kruispunt Schapenkamp-Beatrixtunnel-Prins Bernardstraat zal sowieso moeten veranderen.
  Mijn voorstel is dan ook daar een rotonde aan te brengen.
  Dit zal de verkeersdoorstroming aldaar bevorderen en Entrada toegankelijker maken.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*