maandag, maart 19, 2018
Meer groen in het centrum

Meer groen in het centrum

Share

Hilversum is een aangename stad om te wonen. Dat komt mede door het vele, veelzijdige en kwalitatief goede groen in Hilversum. Het centrum is minder groen dan de rest van de stad. Daar komt verandering in. Op meerdere plekken is afgelopen tijd al groen in het centrum toegevoegd.

Zo zijn er in het voorjaar van 2016 bomen geplaatst op onder andere het Herenplein, Herenstraat, Naarderstraat, Oude Torenstraat en Wagenmakersplein.

Ook de boombakken, die 14 september 2016 zijn geplaatst op de Leeuwenstraat en Schoutenstraat en 31 mei 2017 op de Kerkstraat en omgeving, zorgen voor een veel groener beeld. Verder zijn er maart 2017 bomen in de Bussumerstraat geplaatst.

Verder wordt ook veel groen toegevoegd in verschillende grote projecten, zoals op het Marktplein, rond het Gooilandplein en in de Groest-Zuid. Het centrum wordt groener door bomen te planten. Waar dit niet mogelijk is, wordt gekeken naar andere mogelijkheden. Denk hierbij aan gevelgroen.

Waar vind ik meer informatie?

Via deze website blijf je op de hoogte van de voortgang. Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente. Tel.: 14035.

Share