maandag, mei 21, 2018
Live Hilversum

Live Hilversum

Share

Beter op de kaart

Met Live Hilversum willen we Hilversum Mediastad beter op de kaart zetten. Om dat voor elkaar te krijgen heb je iets nodig waarin Hilversummers zich herkennen en zich in kunnen vinden. Vanuit die gedachte is Live Hilversum geboren. Het merk Live Hilversum is ontwikkeld door Hilversummers, voor Hilversummers. Een creatief team van vier bedrijven sloeg de handen ineen en heeft aan de hand van een brandfilter een compleet concept uitgedacht. Ondernemers en organisaties uit Hilversum dachten mee en zo ontstond ‘We live here’. De gemeente maakte het allemaal mogelijk en bracht iedereen bij elkaar. Live Hilversum is een merk met een twist. Een merk ook met uitstraling, dat een gevoel van trots oproept. Het idee erachter is simpel: Hilversum aantrekkelijk en toegankelijk maken. Meer bezoeker trekken, die langer blijven en vaker terugkomen. Hilversum heeft zoveel te bieden als levendige stad. Als stad van verhalen en als plaats waar het uitstekend leven is.

Livehilversum.nl

Share

Een reacti

 1. Goedemorgen!

  Overal in de kerkstraat en de Gooische Brink zie ik posters hangen over de komende koopzondagen. Nu is mij opgevallen dat de winkels aan de groest dit niet hebben.
  Zelf ben ik de filiaalmanager van de Wibra en ben van plan om ook aan al die koopzondagen mee te doen. Is er een mogelijkheid dat ik ook van die posters krijg?

  Met vriendelijke groet,
  Marcella Poort
  Filiaalmanager Wibra Hilversum

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*