maandag, mei 21, 2018
Kerst in Hilversum

Kerst in Hilversum

Share

Kerst in Hilversum

Direct na de koopzondag op 24 december om 17.00 uur organiseert het Interkerkelijk Kerstnachtdienst Comité in samenwerking met foodhall MOUT op het Marktplein een uur lang het kerstevenement ‘Kerst in Hilversum’. Een mooi moment om met elkaar de kerstdagen in te gaan.

Zangeres Susanna Fields treedt op met haar band en publiek kan meezingen met de kerstliederen. In video beeldt de Zandschepper met zandschilderingen het kerstverhaal uit. Grote ledschermen vertonen de drie video’s waarvan de eerste is ingesproken door burgemeester Broertjes.

Op vertoon van kortingsbonnen schenkt MOUT gratis chocolademelk en glühwein. Ook heeft MOUT die avond een kortingsactie op streetfood bij een van haar zeven internationale keukens. Kortingsbonnen zijn verkrijgbaar op KerstinHilversum.net en laat je zien met je smartphone of eventueel uitgeprint.

‘Kerst in Hilversum’ zal met een livestream te zien zijn op de lokale TV 6 FM, website KerstinHilversum.net en op social media. Kijk voor meer informatie op: KerstinHilversum.net

Share

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*