maandag, mei 21, 2018
Hilversum Actief

Hilversum Actief

Share

Laat zien waar Hilversum actief in is!

Op zondag 17 september 2017 vindt de tweede editie van Hilversum Actief plaats. Het evenement wordt dit jaar weer op het marktterrein in Hilversum georganiseerd. Deze sportieve, culturele en muzikale dag vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. De markt wordt georganiseerd voor Hilversummers die kennis willen maken met sport, cultuur en maatschappelijke initiatieven uit de gemeente. Met Hilversum Actief krijgen sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen een podium om zichzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek. De hele dag is er volop sportief, muzikaal en cultureel vermaak voor jong en oud. Amateurmuziekanten kunnen optreden op een speciaal podium. Aanmelden voor verenigingen en stichtingen is nog steeds mogelijk. De toegang is gratis. Lees verder op www.centrumhilversum.nl

(…….Het motto is ”zien en meedoen”: verenigingen en organisaties kunnen kosteloos clinics of demonstraties geven, een optreden geven op een van de podia of in een mobiel theater. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop een marktkraam gehuurd kan worden. Ook kan een deelnemende organisatie een advertentie plaatsen in de speciale bijlage van HilversumsNieuws die op 7 september verschijnt.

Oproep: treedt op op het podium voor amateurbands

In samenwerking met Hilversum Actief zet Red Yellow & Blue Productions, een vereniging voor amateurmuziekbands en koren, op de markt bij Foofhall Mout een band-podium neer. Dit doen ze met een volledig back-line, geluid, licht, en technische ondersteuning. Het bedrijf willen daar laten zien wat zij voor amateurbands kunnen betekenen. Voor het programma zoeken we muzikaal talent: ben jij actief in een band of maak je al jaren muziek en wil je wel eens optreden op een professioneel podium? Dat kan, meld je vandaag nog aan!

Deelnemen aan Hilversum Actief

Bent u enthousiast om te laten zien wat er bij uw vereniging of organisatie mogelijk is? Op de markt of in de krant, via een annonce, advertorial, interview of advertentie?

Voor informatie over de markt en de huur van een stand kijkt u op www.hilversumactief.nl of mailt u naar info@hilversumactief.nl.)

Share

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*