maandag, mei 21, 2018

Disclaimer

Share

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De stichting Centrum Hilversum is niet verantwoordelijk voor informatie op internetpagina’s van derden waarnaar op deze site wordt verwezen. Ook neemt de stichting Centrum Hilversum geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op deze website.

Alle informatie die u ons via deze site verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Ook bewaren wij persoons- en adresgegevens niet langer dan nodig is. U kunt reageren op artikelen op de site. Deze reacties worden getoond op de site.

De foto’s op deze site mogen niet zonder toestemming van de redactie gebruikt worden voor andere media. Wilt u een foto gebruiken, neem dan contact [link naar contactpagina] met ons op.

Om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen maakt de stichting gebruik van Google Analytics; de web-analyse-service van Google. Google Analytics verzamelt gegevens over de manier waarop onze bezoekers de website gebruiken. Denk hierbij aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. De stichting gebruikt deze informatie om de website beter af te stemmen op de behoeften van de bezoekers.

Share

2 reacties

 1. Reginald Koster

  Goede dag, ik heb een vraag, waar zijn alle oude berichten gebleven. Zoals b.v. over het marktplein, de tekening waar de raad toestemming over gegeven heeft, is ineens verdwenen. Internet heeft juist de ruimte om dingen te bewaren.

  • Goede dag meneer Koster. De oude berichten zijn verwijderd, aangezien voor veel mensen onduidelijk werd op welke plek ze welke informatie konden vinden. De oude structuur, waarbij alle berichten als nieuws werden gedeeld en hierna in het archief verdwenen, zorgde voor een onoverzichtelijke website. Met deze nieuwe structuur hebben we geprobeerd om meer overzicht te creëren. Als u bepaalde informatie zoekt die u niet meer hier kunt vinden, dan kunt u via contact een bericht naar ons sturen met een verzoek om informatie. Wij zullen deze informatie dan bij u aanleveren.

   Met vriendelijke groet,

   Tim

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*